Σκηνοθέτησε ληστεία για να “τραβήξει” την προσοχή των γονιών του

Ένας 29χρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο δρόμο προς το χωριό Σελινούντας και οι γονείς του είχαν φοβηθεί τα χειρότερα, ακόμα και το ενδεχόμενο της απαγωγής.

Συγκεκριμένα, την ώρα της περιφοράς των Επιταφίων, ο πατέρας του νεαρού ειδοποίησε την Αστυνομία πως ήρθε στο κινητό του κλήση ότι χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού του και πως ο γιος του, που δεν πήγε στην περιφορά γιατί είχε πυρετό, βρίσκεται μέσα. Αμέσως αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και πράγματι βρήκαν κάποια ίχνη παραβίασης, ενώ έλειπαν περίπου 1000 ευρώ και κάποια κοσμήματα.

Δεν βρήκαν όμως τον 29χρονο και οι φόβοι των γονιών του πως ίσως πρόκειται για απαγωγή κινητοποίησαν ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις από την Πάτρα, που έφτασαν και άρχισαν να ψάχνουν όλη τη γύρω περιοχή και στο Αίγιο με περιπολίες αλλά και έλεγχο καμερών ασφαλείας τόσο στο γειτονικό εργοστάσιο «Αχαϊκά Πλαστικά» όσο και σε παρακείμενες οικίες και επιχειρήσεις.

Η αγωνία όλων είχε κορυφωθεί όταν γύρω στις 4.30 το πρωί, αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό που επέστρεφε στην Πάτρα από την Παλαιά Εθνική Οδό, στο Λαμπίρι, είδαν έναν νεαρό άνδρα να περπατά στο δρόμο μόνος του ταραγμένος και τον σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων.

Ήταν ο «χαμένος» 29χρονος, ο οποίος μετά από την κατάθεση που έδωσε, ομολόγησε πως ο ίδιος αφαίρεσε τα χρήματα της οικογένειάς του και εξαφανίστηκε γιατί ήθελε να τραβήξει την προσοχή των γονιών του και ίσως και να τον δείξει η τηλεόραση.

filodimos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί