Τρόμος για γυναίκα σε χωριό του Ηρακλείου: Κουκουλοφόροι με καραμπίνα στο σπίτι της

Τετ α τετ με τρεις κουκουλοφόρους άνδρες που κρατούσαν καραμπίνα ήρθε μια γυναίκα χθες το βράδυ στο χωριό Φλαθιάκες του Δήμου Φαιστού, όταν έφυγε για λίγο από την εκκλησία, όπου γινόταν η λειτουργία του Επιταφίου, για να πάει στο σπίτι της να πάρει το «μνημονοχάρτι» που το είχε ξεχάσει για να το δώσει στον παπά.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το apopsilive.gr, στο σπίτι της βρισκόταν ο σύζυγος της και ο γιος τους, που όμως την ώρα εκείνη κοιμόντουσαν και δεν είχαν αντιληφθεί ότι μέσα στο σπίτι είχαν μπει τρεις άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες με σκοπό να τους ληστέψουν.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε στη θέα των τριών κουκουλοφόρων, που μάλιστα όπως πρόλαβε να δει κρατούσαν και μια καραμπίνα στα χέρια τους.

Οι ληστές μόλις είδαν τη γυναίκα μπροστά τους την έσπρωξαν και την έριξαν στο πάτωμα, ενώ εξαφανίστηκαν, παίρνοντας μαζί τους τη «λεία» τους, ότι δηλαδή βρήκαν ξαφρίζοντας το σπίτι, χρήματα και χρυσαφικά.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό στα χωριά της Μεσαράς, καθώς έρχεται να προστεθεί σε αρκετά ακόμα παρόμοια περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά, καθώς οι κλοπές και οι διαρρήξεις ειδικά τις ημέρες των γιορτών παρουσιάζουν αυξητική τάση.

Καλό θα ήταν πάντως οι κάτοικοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ασφαλίζουν τις εισόδους, ακόμα κι αν βρίσκονται μέσα στο σπίτι, καθότι οι επίδοξοι ληστές καραδοκούν κάθε ώρα και στιγμή και μάλιστα έχουν γίνει αδίστακτοι.

Apopsilive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί