Λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ

Σήμερα μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων δώρισαν λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική και ΜΕΘ Παίδων κλινικές. Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Η φετινή Λαμπρή βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους ξανά με νέα αντιλαϊκή επίθεση και με τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν στην γειτονιά μας.

Για να αναστηθεί ο λαός μας χρειάζεται αγώνας, πίστη στις δυνάμεις του, αποφασιστικότητα να βγάλει από τη μέση καθετί που τον εμποδίζει να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του.

Ο αγώνας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους είναι άρρηκτα δεμένος με τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, η οποία τσακίζει μισθούς, συντάξεις, εργατικά δικαιώματα με τον ίδιο ζήλο, που προωθεί την περιβόητη “γεωστρατηγική αναβάθμιση”, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και είναι ανάγκη να μπει στην πρώτη γραμμή των αγώνων ΟΛΟΥ του λαού.

Το ΔΣ του σωματείου απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και εύχεται καλή Ανάσταση και δύναμη για να προχωρήσουμε σε αγωνιστικούς δρόμους που θα φέρουν την ΕΙΡΗΝΗ!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί