Το “κακό παιδί” του ΜΜΑ με χειροπέδες (Βίντεο)

Σε… βεντέτα μετατράπηκε όπως όλα δείχνουν η επίθεση του μαχητή από το Νταγκεστάν, Khabib Nurmagomedov στον Ρώσο συνάδελφό του, Artem Lobov! Ο δεύτερος τυγχάνει κολλητός φίλος του Conor McGregor, γεγονός που τον έκανε να πάρει το ιδιωτικό του αεροπλάνο, να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να βρει τον Nurmagomedov και την ομάδα του…

Στη συνέντευξη Τύπου για το UFC 223, ο McGregor προσπάθησε να εισβάλει με την ομάδα του, μαζί με τον Lobov, με στόχο να ζητήσουν τα ρέστα από τον Νταγκεστανό. Η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί και οι μαχητές αναχώρησαν, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ιρλανδός εντόπισε τον Nurmagomedov μέσα σ’ ένα βαν και σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με κάδους, καρέκλες και σιδερένια κάγκελα στο όχημα.

Το θέμα του Ιρλανδού πρωταθλητή έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και τα VIDEO από την επίθεση στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν…

Το καλύτερο απ’ αυτά, το πιο συγκλονιστικό που καταγράφει στο 100% το αμόκ που βρισκόταν ο Conor είναι το παρακάτω. Δείτε πως ο βαθύπλουτος μαχητής αρπάζει ένα καρότσι και το πετάει στο βαν με συνέπεια να σπάσει το τζάμι και να τραυματιστούν δύο συνάδελφοί του, που δεν θα παίξουν κιόλας το ερχόμενο Σάββατο τον αγώνα τους.

Ο McGregor παραδόθηκε μόνος του λίγο αργότερα στις Αρχές, αφού δεν ήθελε η υπόθεση να τραβήξει και να βρεθεί σε χειρότερους μπελάδες.

Πάντως η Αστυνομία προφανώς τον θεωρείται εν δυνάμει επικίνδυνο και γι’ αυτό η κάμερα τον έπιασε να βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες!

contra.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί