Ο Δήμος Ηρακλείου προωθεί τον αθλητικό τουρισμό

Τις ομάδες στίβου από την Γερμανία και την Ελβετία που προπονούνται στο Παγκρήτιο Στάδιο επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης  5 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Πρόκειται  συνολικά για 177 αθλητές και αθλήτριες και 38 προπονητές και συνοδούς, μέλη  συλλόγων αλλά και των Εθνικών  τους ομάδων.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και τον Αντιπρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού ΑΕ ΟΤΑ Μαρίνο Παττακό, καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους στο Ηράκλειο και τους προσέφερε μια αναμνηστική τσάντα με τοπικά προϊόντα και πληροφορίες για  την πόλη  και την Κρήτη.

Εκείνοι, αφού τον ευχαρίστησαν, του μετέφεραν τις εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις τους, τόσο από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου όσο και από την φιλοξενία των ανθρώπων του Σταδίου.

Μετά την επίσκεψή του, ο Δήμαρχος δήλωσε:  « Ως δημοτική αρχή, δίνουμε μεγάλη έμφαση στον αθλητικό και στον προπονητικό τουρισμό, καθώς θεωρούμε ότι  αποτελεί έναν τομέα στον οποίο το Ηράκλειο διαθέτει τις εγκαταστάσεις, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για πρωταγωνιστήσει.  Το γεγονός όλο και περισσότερες ομάδες και αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα υψηλού επιπέδου,  μας επιλέγουν για την  προετοιμασία τους, δείχνει ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Άλλωστε πρόσφατα, στα Greek Tourism Awards, πήραμε το χρυσό μετάλλιο σε αυτήν την κατηγορία. Θα συνεχίσουμε έτσι και ελπίζουμε ότι με τη συνεργασία όλων  των φορέων του τουρισμού αλλά και τη βοήθεια της πολιτείας, θα έχουμε στο μέλλον ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί