Αν. Νεφελούδης: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» (βίντεο)

Χυδαία απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής του ακεραιότητας και της ζωής του κατήγγειλε ότι λαμβάνει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης σε παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Όπως εξήγησε ο γενικός γραμματέας, το υπουργείο Εργασίας απασχολεί εδώ και καιρό, η υπόθεση του επιχειρηματία κ. Καρυπίδη που είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας super market στη Βόρεια Ελλάδα με 1.325 εργαζόμενους που τους έχει αφήσει απλήρωτους εδώ και δύο χρόνια σε κατάσταση ανέχειας, ενώ και ένα περιστατικό αυτοκτονίας στα Γιαννιτσά συνδέεται μάλλον με αυτό.

Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας, ο επιχειρηματίας το  τελευταίο διάστημα εξαπάτησε εργαζόμενους για μια ακόμα φορά με δήθεν εκχώρηση χρημάτων ενός εκατομμυρίου που κέρδισε από την συμφωνία Μαρινόπουλου ενώ χρωστάει λεφτά σε τράπεζες. “Ζητάει από εμένα να παρέμβω κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Λέγεται ότι είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.  Στις επαφές που είχαμε ως υπουργείο ήταν απόλυτα ασυνεπής σε ό,τι λέγαμε. Είχα συστηματική επικοινωνία καθώς κάναμε μια προσπάθεια να αναλάβουν τη διαχείριση τα market in και να συνεχίσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι. Ο ίδιος ναυάγησε την προσπάθεια αυτή”.

“Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα μια απάντηση ότι δεν θα περάσει η προσπάθεια εξαπάτησης του κόσμου και μετά από αυτό δέχθηκα σωρεία χυδαίων απειλητικών μηνυμάτων κατά της ζωής μου και κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. “Ήταν ένα μεθοδευμένο και οργανωμένο σχέδιο”, καταγγέλλει ο κ. Νεφελούδης, ενώ, όπως είπε, κινείται ως υπουργείο και όχι προσωπικά. “Είμαι σε επικοινωνία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ενώ ετοιμάζω καταγγελία στην Αρχή για τη νομιμοποίηση χρήματος από δραστηριότητες με αναφορά στην Εισαγγελέα κ. Ζαΐρη και αναφορά στον Εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης για όλη αυτή τη συμπεριφορά”, πρόσθεσε.

Κατ. Μπρέγιαννη – ΑΥΓΗ

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί