Κρήτη: Το αυτοκίνητο ήταν φορτωμένο με χασίς! (φωτογραφίες)

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας  29 και 24 ετών κι ένας 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε σήμερα 01.04.2018 το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε  Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί και προκειμένου να  αποφύγουν τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα. Στη συνέχεια αφού ακινητοποιήθηκαν προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση, ακολούθησε έρευνα στο εν λόγω όχημα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν τέσσερις σακούλες οι οποίες περιείχαν συνολικά είκοσι ένα κιλά και πενήντα γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί