Παιδική χαρά κατασκευάζεται για τα παιδιά του Αγίου Μύρωνα

Υπεγράφη χθες, Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Ηρακλείου η σύμβαση που αφορά στην κατασκευή της παιδικής χαράς στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Μύρωνα καθώς και στις εργασίες διαμόρφωσης συνολικά του αύλειου χώρου. Την σύμβαση υπέγραψαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν της τάξης των 140.000 ευρώ (με τον ΦΠΑ) και το τελικό ποσό σύμβασης, μετά την έκπτωση, ορίστηκε στις 72.238 ευρώ.

Η τεχνική μελέτη του έργου προβλέπει την κατασκευή παιδικής χαράς 200 μ2 με όλα τα απαραίτητα όργανα, δάπεδο ασφαλείας, πέτρινους τοίχους και ξύλινη περίφραξη περιμετρικά. Παράλληλα θα κατασκευαστούν πέτρινες κερκίδες, ξύλινη πέργκολα ενώ θα γίνει και διαμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολείου, θα τοποθετηθούν μπασκέτες, τέρματα, παγκάκια και κάδοι απορριμμάτων. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης : «Άλλο ένα σημαντικό έργο κατασκευής μιας νέας ασφαλούς παιδικής χαράς παίρνει σάρκα και οστά και μάλιστα με μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας και χρήματα του Δήμου Ηρακλείου. Το έργο μάλιστα θα υλοποιηθεί στον οικισμό του Αγίου Μύρωνα  και θα συνδυαστεί με την αναβάθμιση του αύλειου χώρο του ιστορικού δημοτικού σχολείου, δίνοντας νέες δυνατότητες για αναψυχή των παιδιών».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί