Ο Σώρρας επανήλθε με νέο… παραλήρημα – Απειλεί με κρεμάλα τον Ν. Κοτζιά! (Ηχητικό)

Μπορεί να καταζητείται από την ελληνική Δικαιοσύνη και να κρύβεται εδώ και μήνες, αλλά ο Αρτέμης Σώρρας “εμφανίστηκε”… ξανά, διαδικτυακά. Για να απειλήσει τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά αλλά και άλλους πολιτικούς και δικαστές με εκτέλεση για εσχάτη προδοσία.

Ο Αρτέμης Σώρρας «ανέβασε» στο κανάλι του στο YouTube ακόμη ένα ηχητικό μήνυμα. Με το οποίο όχι μόνο απειλεί με εκτελέσεις αλλά καλεί και τον ελληνικό λαό στη… «μεγαλύτερη επανάσταση των τελευταίων 26.000 ετών».

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά πως δήλωσε ότι σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, η Ελλάδα θα ηττηθεί. Βέβαια, υποστηρίζει ότι… «δεν υπάρχει Τουρκία, υπάρχει Ιωνία, η γη των Ελλήνων». Και ότι «η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας είναι των Ελλήνων»!

Αρτέμης Σώρρας: Θα εκτελέσω τον Κοτζιά

Ο καταζητούμενος Σώρρας κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν έχει στρατηγική και πολιτική στα εθνικά θέματα.

Αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά λέει: «Είναι αυτός υπουργός Οικονομικών (σ.σ. Εξωτερικών εννοεί); Να έχω εγώ υπουργό Οικονομικών (σ.σ. ξανά Εξωτερικών εννοεί) να λέει αυτές τις γελοιότητες; Εγώ θα τον εκτελέσω. Εγώ σε κυβέρνηση Ελλήνων θα τον έχω εκτελέσει. Έχει κάνει εσχάτη προδοσία και επειδή ο νόμος στην Ελλάδα είναι θάνατος, πάει για εκτέλεση».

Ο Νίκος Κοτζιάς δεν είναι ο μοναδικός τον οποίο ο Αρτέμης Σώρρας απειλεί με θάνατο. «Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αξιωματούχοι» συνεχίζει το παραλήρημα του Σώρρα. Γιατί κι αυτούς τους κατηγορεί για εσχάτη προδοσία. «Στη Βουλή υπάρχει εσχάτη προδοσία από το ’12 – ‘13», λέει.

«Δεν φαντάζεστε τι έρχεται» είναι η… «προειδοποίησή» του στους πάντες.

Και φυσικά, καλεί σε… εξέγερση. «Συνέλληνά μου αφυπνίσου, ξύπνα, ενώσου με την Ελλήνων Συνέλευση, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας».

Ακούστε το παραλήρημα του Σώρρα

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί