Ορκωμοσία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Σήμερα, 28  Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 στο Αμφιθέατρο «Δημήτρης Εμμανουήλ» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, έγινε η τελετή απονομής πτυχίων από τον Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή Γ. Μ. Κοντάκη, στους νέους διδάκτορες, αποφοίτους Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και αποφοίτους του Τμήματος Ιατρικής του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Στην τελετή ορκίστηκαν 11 προπτυχιακοί φοιτητές και 36 μεταπτυχιακοί φοιτητές και διδάκτορες.

Η Ορκωμοσία των φοιτητών και η απονομή των πτυχίων τους είναι ύψιστη ακαδημαϊκή στιγμή μίας επίπονης διαδρομής 6 ετών και για τον λόγο αυτό, η Σχολή μας από την ίδρυσή της, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τελετή αυτή.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ομότιμοι Καθηγητές της Σχολής, πρώην Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μέλη ΔΕΠ της Σχολής, γονείς και φοιτητές.

Έγινε  η απονομή του «Βραβείου Αριστείας» από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου και η απονομή των υποτροφιών «Χ. Σπυράκη» από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ‘’Νευροεπιστήμες’’ .

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί