Η μία μετά την άλλη οι συλλήψεις για κροτίδες στο Ηράκλειο

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης,  ενόψει των εορτών του Πάσχα, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

 

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 49χρονος Έλληνας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Σε έρευνες των αστυνομικών σε οικία, κατάστημα και αποθηκευτικούς χώρους, ιδιοκτησίας  του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 16.582 κροτίδες.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με ανακοινώσεις της αστυνομίας νωρίτερα σήμερα, συνελήφθη 48χρονος στο Ηράκλειο με δεκάδες όπλα κρότου – αερίων και κροτίδες, ενώ και 36χρονος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από χθες το απόγευμα.

Επίσης, εχθές, Τρίτη συνελήφθη ένας 58χρονος για πώληση κροτίδων, ενώ τη Δευτέρα είχε προηγηθεί η σύλληψη μιας 30χρονης ως υπεύθυνη καταστήματος που πουλούσε παιδικά αθύρματα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί