Έτσι έτρωγαν το δημόσιο χρήμα: Πώς έδιναν χιλιάδες € για διαφημίσεις σε σελίδες με… κέντημα! (εικόνες)

Σε μία νέα αποκάλυψη για τις διαφημιστικές καταχωρίσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ στο velonakaiklosti.gr προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στο Fαcebook.

Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε ότι το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015 ο “ενημερωτικός” ιστοχώρος «velonakaiklosti.gr» λάμβανε 16.000 ευρώ για κάθε προβολή διαφήμισης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για μαύρο πολιτικό χρήμα που κάποιος (βουλευτής,υπουργός;;) χρησιμοποίησε για τις εκλογές του Γενάρη του 2015», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Δείτε την ανάρτηση και προσπαθήστε να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση

“Προετοιμαζόμενος για την Τετάρτη ,στις δωδεκα το μεςημερι ,για την εξεταστική επιτροπη της Βουλης για τα σκάνδαλα της υγείας ,έπεσα σε αυτο το οποιο δεν το ειχα προσέξει και απο τη μια μου ήρθε να βάλω τα γέλια κι απο την άλλη να εκραγώ απ’το θυμό :
Τρεις διαδοχικές ,μηνιαίας διαρκείας η καθεμία, συμβαςεις με εισήγηση της κυρίας Θεοφιλατου (συζύγου Πουλη) και υπογραφή Παπαδημητριου απο μεςα Οκτωβρίου 2014 έως μεςα Ιανουαριου 2015 με τον “ενημερωτικό ιστοχώρο”
WWW.VELONAKAIKLOSTI.GR
(Ε—–Λ——Ε——-Ο——Σ. λαμογια!!!) για προβολή του μπάνερ του Κεελπνο ,αξίας (καθήστε καλα)
1 6 .0 0 0 ευρώ η καθεμία!!!!
Σύνολο 48.000 σε ενα τρίμηνο !!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι πρόκειται για ΜΑΥΡΟ πολιτικό χρήμα που κάποιος (βουλευτής,υπουργός;;)χρησιμοποίησε
για τις εκλογές του Γενάρη του 2015″

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί