Ελλάδα: Τέσσερις οι νεκροί από το τροχαίο στην εθνική οδό (φωτογραφίες)

Τέσσερις γυναίκες έχασαν της ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, έπειτα από μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων. Οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 58, 65 και 66 ετών, που επέβαιναν στο ένα από τα δύο οχήματα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ μία μοναχή, 61 ετών, που επέβαινε στο άλλο αυτοκίνητο, υπέκυψε τελικά στα τραύματα της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Άλλες δύο γυναίκες κι ένας άνδρας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δυστύχημα συνέβη μετά τις 2 το απόγευμα, ανάμεσα στους οικισμούς Αξιοχώρι και Άσπρο, στο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, στο ένα όχημα, που είχε κατεύθυνση προς το Πολύκαστρο, επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, ενώ στο άλλο βρίσκονταν δύο μοναχές κι ένας ιερέας και κινούνταν προς τη Θεσσαλονίκη. Από τα συντρίμμια του πρώτου οχήματος ανασύρθηκαν νεκρές τρεις γυναίκες, ενώ η τέταρτη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος, που προσωρινά διεξαγόταν από παρακαμπτήριους δρόμους, έχει πλέον αποκατασταθεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφίες: thessnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί