Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (22.03.2018)  το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς  του Τμήματος Αστυνομικών επιχειρήσεων Μεσσαράς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί  και συγκεκριμένα, 60χρονη υπήκοος Ελβετίας και 66χρονος υπήκοος Ολλανδίας  κατηγορούμενοι για  παραβάσεις της νομοθεσίας περί  ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευόμενων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες  (22.03.2018) απογευματινές  ώρες  από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 66χρόνου στο οποίο επέβαιναν και οι δύο αλλοδαποί.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε και κατασχέθηκε   μικροποσότητα  κάνναβης και  φιαλίδιο το οποίο περιείχε 41,90 γραμμάρια έλαιο κάνναβης (χασισέλαιο) τα οποία κατείχαν από κοινού .

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί