Παρέμβαση στα γκισέ της Turkish Airlines για την Αφρίν (Βίντεο)

Ολιγόλεπτη συμβολική παρέμβαση για την τουρκική εισβολή στην πόλη Αφρίν, μπροστά από τα γραφεία της Turkish Airlines, πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Με πανό και τρικάκια η Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στο Αφρίν προχώρησε στην πρωτοβουλία αυτή ως «ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των ανταρτών και ανταρτισσών των YPG, YPJ, καθώς και των διεθνιστών αναρχικών, αντιεξουσιαστών και κομμουνιστών που μάχονται μέσα από τις τάξεις του International Freedom Battalion, του I.R.P.G.F. και του Ε.Σ.Δ.Α., με το όπλο στο χέρι για την προάσπιση του ελευθεριακού επαναστατικού εγχειρήματος στη Ροζάβα».

Στο πανό αναγράφονταν «Defend Afrin» ενώ τα τρικάκια που ρίχτηκαν καλούν σε συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στο αντιστεκόμενο Αφρίν την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην Καμάρα.

«Οι όπου γης διεθνιστές είμαστε μαζί στον αγώνα των Κούρδων/ισσών ανταρτών/ισσών και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας, με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε, προσπαθώντας να οξύνουμε τον κοινωνικό και ταξικό πόλεμο στη μεριά του χάρτη στην οποία βρισκόμαστε, κρίνοντας αναγκαία τη διεθνιστική γεφύρωση των αγώνων που δίνουν οι από τα κάτω απέναντι στους δυνάστες και τους καταπιεστές τους, επιδιώκοντας την καθολική ανθρώπινη χειραφέτηση», σημειώνει η Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στο Αφρίν, Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης – μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας.

Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί