Καμμένος: Όμηροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί – Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι τέλους

«Ομήρους» χαρακτήρισε για άλλη μία φορά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αναφερόμενος στο ζήτημα της ΠΓΔΜ, ξεκαθάρισε ότι η θέση του κόμματός του για την ονομασία της ΠΓΔΜ δεν πρόκειται να αλλάξει και αναγνώρισε ότι υπάρχουν διαφορετικές θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά. Διεμήνυσε πάντως πως «η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος».

«Έχουμε δύο παλικάρια που είναι κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία, δύο παλικάρια που ανήκουν στον στρατό αλλά και παράλληλα την ώρα που έκαναν την περιπολία τους διαφύλασσαν τα ευρωπαϊκά σύνορα. Θα πρέπει να αντιληφθεί η Ε.Ε. ότι εκτελούσαν τις αποφάσεις των υπουργών Άμυνας και την απόφαση Κορυφής για την διαφύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων. Παράλληλα είναι και νατοϊκοί στρατιωτικοί και το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αποφεύγει να πάρει θέση» τόνισε όπως μεταδίδει το thessnews.

«Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου οι Έλληνες όμηροι να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν», είπε ο κ. Καμμένος.

Σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη αναγνώρισε ότι υπάρχουν θέματα, όπως τα εθνικά που η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν μπορεί να αλλάξει. «Ούτε βόρεια, ούτε νότια, ούτε δυτική, ούτε ανατολική Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Προϋπόθεση η αλλαγή του Συντάγματος» είπε.

Για την σχέση των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μια «έντιμη σχέση πολιτική η οποία βασίζεται σε αρχές. Η σχέση αυτή σε όλη αυτή τη διαδρομή ήταν έντιμη και δημόσια».

Έκανε λόγο για πολιτική αυτονομία. «Η σχέση αυτή σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι» είπε ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», που περιέγραφε καβγά ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.

Ερωτηθείς για τη Ν.Δ. που κατηγορεί για διαπλοκή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε πως η Ν.Δ. ήταν αυτή που παρακαλούσε τον επιχειρηματία να πάρει την ΣΕΚΑΠ. «Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι δεν μπορούμε να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική ούτε να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

naftemporiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί