Ξεκινά σήμερα στο ΣΕΦ το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Με τον χαιρετισμό υποδοχής των συνέδρων και των προσκεκλημένων από τον συντονιστή της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και γραμματέα της Κ.Ο της ΔΗΣΥ, Βασίλη Κεγκέρογλου αρχίζει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Το συνέδριο προγραμματίζεται να τελειώσει αργά το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα.

Αμέσως μετά την ανάδειξη του προεδρείου θα μιλήσει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, παρουσιάζοντας την πολιτική εισήγηση για τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόκειται να ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των εκπροσώπων των κομμάτων, αρχής γενομένης από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Δραγασάκη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Από το ΚΚΕ χαιρετισμό θα απευθύνει ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος για να ακολουθήσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλειος Λεβέντης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί