Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο

Βρέθηκαν και  κατασχεθήκαν  σχεδόν 150  γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθησαν, σήμερα (16.03.2018)  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου  δύο ημεδαποί 24χρονη και 34χρονος, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής  και διακίνησης  ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (16.03.2018) πρωινές  ώρες  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος είχε προμηθευτεί από  την 24χρονη  ποσότητα ηρωίνης και σε έλεγχο που ακολούθησε στον 34χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του   μικροποσότητα  ηρωίνης .

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 24χρονης  από αστυνομικούς των Ανωτέρω Υπηρεσιών  κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη  σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 146,60 γραμμαρίων και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί