Επικοινώνησαν με τη μητέρα τους οι αδερφές που εξαφανίστηκαν – Μαζί τους είναι και ένας 18χρονος

Επικοικώνησαν με τη μητέρα τους τα δύο κορίτσια που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι. Ωστόσο, δήλωσαν απροθυμία να γυρίσουν πίσω.

Τα κορίτσια σύμφωνα με την εκπομπή Tatiana Live, φέρονται να αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα στο σπίτι τους από το οποίο ήθελαν να ξεφύγουν.

Ταυτόχρονα με τις δύο αδελφές χάθηκαν και τα ίχνη ενός 18χρονου αγοριού, που φέρεται να είχε σχέση με τη μικρή αδελφή.

Ο νεαρός, που είναι ενήλικος είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή και είπε ότι τις τελευταίες μέρες κάτι τον ανησυχούσε.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, ο νεαρός πιθανόν γνωρίζοντας τα προβλήματα που είχαν τα κορίτσια, θέλησε να τα βοηθήσει και έτσι τα τρία παιδιά το έσκασαν όλα μαζί.

Οι μαρτυρίες φίλων των κοριτσιών στην εκπομπή υποστηρίζουν ότι ο νεαρός θέλει μόνο να βοηθήσει τα κορίτσια και είναι μαζί τους από αγάπη για να τις προστατεύσει. Όπως ανέφερε το μήνυμα ενός φίλου των παιδιών στην εκπομπή: «Τα κορίτσια προτιμούν το ίδρυμα από το να γυρίσουν στο σπίτι τους».

Επικοινώνησαν με τη μητέρα τους τα δύο κορίτσια

Οι δύο αδελφές κατά τη διάρκεια της εκπομπής επικοινώνησαν με τη μητέρα τους, της είπαν ότι όντως βρίσκονται με τον 18χρονο Λεωνίδα, ότι είναι καλά, όμως δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω.

Η μητέρα τους απηύθυνε νέα έκκληση στα κορίτσια να επιστρέψουν και να λύσουν όλοι μαζί όποιο πρόβλημα υπάρχει, ενώ υποσχέθηκε να μην τις μαλώσει αν αποφασίσουν να γυρίσουν.

star.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί