Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος για την εβδομάδα 15-21 Μαρτίου:

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

TOMB RAIDER: LARA CROFT

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Η Λάρα Κροφτ είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Λάρα περνάει τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως ταχυμεταφορέας. Αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρα της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Λάρα θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του.

Πρωταγωνιστούν: Αλίσια Βικάντερ, Ντόμινικ Γουέστ, Ντάνιελ Γου, Κριστίν Σκοτ Τόμας

Σκηνοθεσία: Ρορ Ούθαγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30, 20:00, 21:00 & 22:30 στις αίθουσες 1 και 5.

 

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ – Η Ντομίνικα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη και πρίμα μπαλαρίνα που έχει ωθήσει το μυαλό και το σώμα της στα όρια. Είναι αριστοτεχνική στη μάχη της αποπλάνησης και της παραπλάνησης. Όταν ένας τραυματισμός την αναγκάσει να τερματίσει την καριέρα της, θα γίνει στρατιώτης μίας μυστικής υπηρεσίας. Πλέον, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της, με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο.

Πρωταγωνιστούν: Τζέρεμι Άιρονς, Τζένιφερ Λόρενς, Σάρλοτ Ράμπλινγκ, Τζόελ Έτζερσον

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 & 22:30 στην αίθουσα 2.

 

DEATH WISH

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ο Δρ. Κέρσι είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης και επιτυχημένος χειρουργός που βλέπει από απόσταση τη βία να εξαπλώνεται στην πόλη του. Μέχρι που η γυναίκα του και η νεαρή κόρη του βρίσκονται δολοφονημένες στο σπίτι τους στα προάστια. Με την αστυνομία να έχει προς εξιχνίαση δεκάδες ακόμα εγκλήματα, ο Πολ, διψασμένος για εκδίκηση, παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Όμως, καθώς τα φονικά αυξάνονται στην πόλη, οι κάτοικοι αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ο ανελέητος εκδικητής είναι ένας φύλακας άγγελος ή απλώς ο… Χάρος.

Πρωταγωνιστούν: Μπρούς Γουίλις, Ελίζαμπελ Σού, Βίνσεντ Ντ’ Ονούφριο, Ντίν Νόρις

Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 3.

 

ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ – Ο Χάρολντ, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας (Ντέιβιντ Ογέλοουο) με μετοχές σε μία φαρμακευτική εταιρεία που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο, βρίσκεται σε κίνδυνο μετά από ένα περιστατικό στο Μεξικό. Πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους (Σαρλίζ Θερόν, Τζόελ Έτζερτον), βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές είναι μερικά από όσα έχει να αντιμετωπίσει καθώς περνά τα όρια της νομιμότητας κι από φιλήσυχος πολίτης γίνεται καταζητούμενος εγκληματίας! Είναι έξω από τα νερά του – ή μήπως μέσα σε αυτά; Μια απολαυστική ταινία γεμάτη γέλιο, δράση και μυστήριο.

Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θέρον, Θάντι Νιούτον, Τζόελ Έτζερτον, Αμάντα Σέιφριντ, Σάρλτο Κόπλει

Σκηνοθεσία: Νας Έτζερτον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30 στην αίθουσα 4.

 

TAD: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο Tαντ ταξιδεύει μέχρι το Λας Βέγκας για να ανακαλύψει από τη φίλη του αρχαιολόγο Σάρα πως ο βασιλιάς Μίδας, που ό, τι έπιανε γινόταν χρυσός, ήταν υπαρκτό ιστορικά πρόσωπο. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από κακοποιούς που ελπίζουν να αποκτήσουν το χάρισμα του Μίδα, ο Ταντ, μαζί με τους φίλους του ταξιδεύουν σε Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία για να την σώσουν μπλέκοντας σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Ακούγονται οι φωνές των: Αυγερινού Σουλόπουλου, Στεφανίας Φιλιάδη, Παναγιώτη Καποδίστρια

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 1.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:00 & 18:00. Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – 4 Βραβεία Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μουσικής και Σκηνογραφίας).

Εγκλωβισμένη σε μια μοναχική, μονότονη ζωή, η Ελάιζα εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει δραματικά όταν ανακαλύψει μία αυστηρά απόρρητη κυβερνητική υπόθεση: ένα αμφίβιο πλάσμα που είναι φυλακισμένο στις εγκαταστάσεις. Η Ελάιζα θα νιώσει έναν ισχυρό δεσμό με το αλλόκοτο πλάσμα και θα αποφασίσει να το σώσει, ενάντια στις προσπάθειες του αδίστακτου πράκτορα Στρίκλαντ.

Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Σάνον, Ντάγκ Τζόουνς, Σάλι Χόκινς, Οκτάβια Σπένσερ

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 στην αίθουσα 3.

 

Η ΜΟΥΣΑ

Είδος: ΤΡΟΜΟΥ – Ο Σάμουελ Σάλομον, ένας καθηγητής λογοτεχνίας που είναι άνεργος από τότε που η φίλη του βρήκε τραγικό θάνατο, υποφέρει από ένα συνεχόμενο εφιάλτη όπου μια γυναίκα δολοφονείται σε μια παράξενη τελετή. Όταν η γυναίκα που έχει στοιχειώσει τις νύχτες του, βρίσκεται νεκρή στην πραγματικότητα, ο Σάμουελ, ψάχνοντας απαντήσεις θα καταφέρει να βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί, θα συναντήσει την Ρέιτσελ, η οποία είχε τον ίδιο εφιάλτη με εκείνον και μαζί θα κάνουν τα πάντα να ανακαλύψουν την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας, μπαίνοντας σε έναν τρομακτικό, ελεγχόμενο κόσμο…

Πρωταγωνιστούν: Φράνκα Ποτέντε, Έλιοτ Κόουαν, Άνα Ουλαρόου, Κρίστοφερ Λόιντ

Σκηνοθεσία: Χάουμε Μπαλαγκουέρο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 23:00 στην αίθουσα 5.

 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΙΝΓΚ, ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – 2 Βραβεία Όσκαρ (Α’ Γυναικείου και Β’ Ανδρικού ρόλου).

Μετά από μήνες χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης της, η Μίλντρεντ Χέιζ κάνει μία τολμηρή κίνηση, παραγγέλνοντας τρεις πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης όπου κατοικεί, με ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα για τον Ουίλιαμ Ουίλοουμπι, τον σεβάσμιο αρχηγό της αστυνομίας στην περιοχή. Όταν ο δεύτερος στην ιεραρχία, Αξιωματικός Ντίξον, ένας ανώριμος «μαμάκιας» με ροπή προς τη βία, ανακατεύεται στην υπόθεση, η μάχη μεταξύ της Μίλντρεντ και του νόμου στο Έμπινγκ επιδεινώνεται.

Πρωταγωνιστούν: Φράνσις Μακντόρμαντ, Γούντι Χάρελσον, Σαμ Ρόκγουελ, Άμπι Κόρνις

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μακ Ντόρμαν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 4.

 

BLACK PANTHER

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Στη νέα υπέρ-παραγωγή της Marvel, Ο T’Challa, επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του Μαύρου Πάνθηρα δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Πρωταγωνιστούν: Φόρεστ Γουιτάκερ, Μάρτιν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Άντι Σέρκις

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 17:30 στην αίθουσα 3.

 

COCO (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα των Προγόνων.

Ακούγονται οι φωνές των: Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος

Σκηνοθεσία: Λ. Άνκριτς και Α. Μολίνα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 2.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:00 & 18:00. Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Μια νέα, ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων! H ζωή στην ύπαιθρο δεν είναι πάντα τόσο ειρηνική και ήσυχη. Ειδικά σε αυτή την φάρμα που μία αλεπού κάνει την ..μαμά σε μια ομάδα από κοτοπουλάκια, ένα κουνέλι νομίζει ότι είναι πελαργός και μια πάπια θέλει να γίνει ο Άγιος Βασίλης. Αν λοιπόν νομίζετε ότι η ζωή στην φάρμα είναι απλή… σκεφτείτε το ξανά!

Ακούγονται οι φωνές των: Νίκου Παπαδόπουλου, Στέλιου Ψαρουδάκη, Ποίμη Πέτρου, Γιάννη Υφαντή

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:00 στην αίθουσα 3 (Σάββατο και Κυριακή).

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Ακούγονται οι φωνές των: Μάριος Αθανασίου, Άντρια Ράπτη, Λουκάς Φραγκούλης

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαντάνια

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:30 στην αίθουσα 4 (Σάββατο και Κυριακή).

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

ΤΟ ΓΑΤΟΞΟΡΚΙ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.

Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Πέτρου Σπυρόπουλου, Στέλιου Ψαρουδάκη

Σκηνοθεσία: Ράφαελ Ρίμπας

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:30 στην αίθουσα 5 (Σάββατο και Κυριακή).

 

ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2815 103 102

 

 

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του κινηματογράφου Βιτσέντζος Κορνάρος!

Κάθε μέρα, για όλες τις ταινίες, εισιτήριο 4,5€ με την κάρτα μέλους και 5,5€ γενική είσοδος!

 

TOMB RAIDER: LARA CROFT

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Η Λάρα Κροφτ είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Λάρα περνάει τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως ταχυμεταφορέας. Αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρα της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Λάρα θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του.

Πρωταγωνιστούν: Αλίσια Βικάντερ, Ντόμινικ Γουέστ, Ντάνιελ Γου, Κριστίν Σκοτ Τόμας

Σκηνοθεσία: Ρορ Ούθαγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00, 20:15 & 22:30.

 

LADY BIRD

Είδος: ΚΟΜΕΝΤΙ – Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας. Μια αξέχαστη και αριστουργηματική ιστορία που ξετυλίγει τη δύσκολη εφηβεία της νεαρής Κριστίν «Lady Bird» ΜακΦέρσον, την εκρηκτική σχέση αγάπης -μίσους με τη νοσοκόμα μητέρα της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της καθώς και την καθημερινότητά της στο σχολείο, και βέβαια τις εφηβικές ανασφάλειες και τους έρωτες αυτής της ηλικίας.

Πρωταγωνιστούν: Σίρσα Ρόναλ, Λόρι Μέτκαλφ, Τρέισι Λέτς

Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουινγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30.

 

ΜΑΖΙ Ή ΤΙΠΟΤΑ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Από το πουθενά, η ζωή της Κάτια καταρρέει όταν ο σύζυγός της, Νούρι και ο μικρός τους γιος, Ρόκο, σκοτώνονται σε μια βομβιστική επίθεση. Με τη βοήθεια φίλων και συγγενών, προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Όμως, η αναζήτηση των ενόχων και η διαλεύκανση των κινήτρων πίσω από τη δίχως νόημα τραγωδία κρατά ανοιχτές τις πληγές της. Ο Ντανίλο, δικηγόρος και καλύτερος φίλος του Νούρι, εκπροσωπεί την Κάτια στη μετέπειτα δίκη ενάντια σε δύο υπόπτους: ένα ζευγάρι που κινούνταν σε ακραίους κύκλους. Η απόφαση του δικαστηρίου φέρνει την Κάτια στα άκρα, αλλά δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική: απαιτεί δικαιοσύνη.

Πρωταγωνιστούν: Νταιάν Κρούγκερ, Γιοχάνες Κίρτς, Ντένις Μοσκίτο, Νουμάρ Ακάρ

Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

 

TAD: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο Tαντ ταξιδεύει μέχρι το Λας Βέγκας για να ανακαλύψει από τη φίλη του αρχαιολόγο Σάρα πως ο βασιλιάς Μίδας, που ό, τι έπιανε γινόταν χρυσός, ήταν υπαρκτό ιστορικά πρόσωπο. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από κακοποιούς που ελπίζουν να αποκτήσουν το χάρισμα του Μίδα, ο Ταντ, μαζί με τους φίλους του ταξιδεύουν σε Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία για να την σώσουν μπλέκοντας σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Ακούγονται οι φωνές των: Αυγερινού Σουλόπουλου, Στεφανίας Φιλιάδη, Παναγιώτη Καποδίστρια

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί