Το Μαξίμου διαψεύδει το «Βήμα»: Ουδέποτε ο Τσίπρας συνάντησε τον Φρουζή

Ουδέποτε ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον κ.Φρουζή, είτε με την ιδιότητα του πρωθυπουργού είτε του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr.

«Η διαφορά από τα ραβασάκια του κ. Σαμαρά στη Novartis για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τις έμμισθες σχέσεις του κ. Στουρνάρα με την πολυεθνική, είναι ότι στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Φρουζής εδώ και πέντε χρόνια ακόμα περιμένει…» υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται πως το δημοσίευμα με τίτλο «Σκάνδαλο Novartis: Επαφή με Τσίπρα έψαχνε ο Φρουζής» ανέφερε πως στο CD με τα πρόσθετα στοιχεία που έστειλε η ανακρίτρια στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis
περιέχεται αναφορά σε ραντεβού του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ συμπληρώνει πως «δεν είναι γνωστό αν ο νυν Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε και αν έγινε αυτή η συνάντηση. Ούτε η καταγραφή αυτή είναι από μόνη της ενοχοποιητική, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι η Novartis έψαχνε να βρει επαφή με τον σημερινό Πρωθυπουργό».

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε πρόσθετα στοιχεία που έστειλε η ανακρίτρια στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis στα οποία υπάρχει η ακόλουθη καταγραφή «ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΣΟΥΡΑΝΗ/ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ».

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στο εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρει σε δήλωσή του ότι «ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας».

«Με αφορμή τις σημειώσεις που με εμφανίζουν να μεσολαβώ το 2013, εκ μέρους του κ. Κ. Φρουζή, α’ αντιπροέδρου της Novartis Hellas, για συνάντησή του με τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δηλώνω ότι ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας. Εξ άλλου, όπως αναφέρεται σε μία από τις σημειώσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, είχα κριθεί… ακατάλληλος για μια τέτοια “αποστολή”», αναφέρει στη δήλωσή του ο Αντ. Δελλατόλας.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί