Απέσπασε 2.500 ευρώ από 25χρονη για να της λύσει τα μάγια

Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή “εισέπραξε” 55χρονος από τον Βόλο ο οποίος απέσπασε συνολικά 2.500 ευρώ από 25χρονη για να… της λύσει μάγια.

Ο 55χρονος εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα της 25χρονης και την έπεισε ότι της είχαν κάνει μάγια. Για πάνω από ένα χρόνο της αφαιρούσε χρήματα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να την απειλεί και να την εκβιάζει για τη ζωή της.

Ο 55χρονος κατηγορήθηκε για απάτη κατ’ εξακολούθηση και το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά, ούτε αυτό του έντιμου πρότερου βίου. Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να δικαιολογηθεί για τις πράξεις του και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε καμία απάτη και ότι τα χρήματα που έλαβε ο 55χρονος ήταν προϊόν δανείου. Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο με κατά πλειοψηφία απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2017 οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν τον 55χρονο να παραλαμβάνει σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα το ποσό των 150 ευρώ, σε προκαθορισμένο ραντεβού της 25χρονης με τον άνδρα στο κέντρο του Βόλου.

Η 25χρονη, προτού απευθυνθεί στην αστυνομία, έδινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποσά των 200 – 300 ευρώ για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα της, φτάνοντας στο σημείο να έχει δώσει στον 55χρονο το ποσό των 2.500 ευρώ.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί