Όπλα, αίσχη και μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο- Πιθανή η διακοπή του πρωταθλήματος

Δραματική κατάληξη είχε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στην Τούμπα καθώς το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο 90′ ήταν η αφορμή για να διακοπεί το παιχνίδι και με άγνωστη την κατάληξή του. Ο διαιτητής κ. Κομίνης αρχικά κατακύρωσε το γκολ, στην συνέχεια το ακύρωσε με την υπόδειξη του βοηθού, κ. Ποντίκη και εν συνέχεια μετά από μια γενικευμένη σύρραξη και είσοδο παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο, μεταξύ των οποίων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης (ο οποίος μάλιστα οπλοφορούσε!!), ο διαιτητής αποχώρησε και δυο ώρες μετά αποφάσισε την οριστική του διακοπή… Με άγνωστο, για την ώρα, τελικό αποτέλεσμα και άγνωστη αιτία της διακοπής.

Η ανακοίνωση Βασιλειάδη: «Δύσκολες αποφάσεις σε συνεννόηση με την UEFA»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκε μετά τα όσα μελανά συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League. O υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, υπονοώντας ακόμα και διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη:

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους (σ.σ.: φωτογραφία παρακάτω) μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, σύμφωνα με τους γηπεδούχους (ΠΑΟΚ), ο διαιτητής «έκλεισε το φύλλο αγώνα μετρώντας το γκολ και γράφοντας πως η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει». Η ενημέρωση  της Ένωσης, από την άλλη πλευρά, αναφέρει πώς «η διακοπή έγινε λόγω βίαιης εισβολής Σαββίδη και μπράβων».

Οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ότι ο διαιτητής τούς ενημέρωσε πως το γκολ θα μετρήσει και του απάντησαν ότι με την παρέλευση τόσο μεγάλου χρόνου και με αυτές τις συνθήκες τρομοκρατίας, η ομάδα δεν θα βγει να παίξει. Τα υπόλοιπα στα… δικαστήρια, καθώς η ΑΕΚ επικαλείται συγκεκριμένες συνθήκες, κάτω από τις οποίες δεν γινόταν να διακινδυνεύσει την ασφάλεια των παικτών!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί