Παίρνει πίσω τους 3 βαθμούς ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ολυμπιακός το παιχνίδι- Με κόσμο απόψε με ΑΕΚ

Λίγο πριν τη μία τα μεσάνυχτα και μετά από συνεδρίαση σχεδόν 12 ωρών, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστή στις ομάδες την απόφασή της για την υπόθεση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα:

-Ακυρώνει την αφαίρεση τριών βαθμών για τον ΠΑΟΚ

-Κατακυρώνει το ντέρμπι υπέρ του Ολυμπιακού

-Σβήνει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, κάτι πoυ σημαίνει ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα γίνει με κόσμο, αφού σήμερα το πρωί θα εκδοθούν εισιτήρια.  Με κόσμο και το επόμενο εντός έδρας του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Η βαθμολογία

Πάνω από 10 ώρες κράτησε η καθοριστική διάσκεψη στην Επιτροπή Εφέσεων για την έφεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγώνες, ενώ ο αγώνας είχε κατακυρωθεί με σκορ με 0-3 στον Ολυμπιακό.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε πως πρέπει να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ, να μην υπάρξει τιμωρία της έδρας, ωστόσο η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να παίρνει το ματς με 0-3.

Έτσι, λοιπόν, ο αποψινός (Κυριακή) αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30) θα πραγματοποιηθεί με γεμάτες εξέδρες, ενώ αυτή τη στιγμή η βαθμολογία έχει ως εξής: ΑΕΚ 54β., ΠΑΟΚ 52β., Ολυμπιακός 47β.*, Ατρόμητος 47β.

*Εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία της αφαίρεσης των 3 βαθμών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο»

Αμέσως μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφές ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να «πέσει» η απόφαση για το ματς με τον Ολυμπιακό και αυτό να διεξαχθεί κανονικά.

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

(με πληροφορίες από sport24sdna)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί