Οριστική διακοπή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα – Νικητής ο ΠΑΟΚ με 1-0

Για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο πρόσφερε… μαύρες σελίδες!

Το μεγάλο ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ στην Τούμπα, ήταν στο 90ο λεπτό όταν ο Βαρέλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Μαουρίτσιο ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε τον Μπάρκα. Ετσι, με την βοήθεια του επόπτη ο διαιτητής Κομίνης ακύρωσε το γκολ, αλλά τότε έγινε το… ντου από τον Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έξαλλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μπράβου και με περίστροφο στη θήκη (!) και άρχισε να απειλεί τον διαιτητή, ενώ κινήθηκε και εναντίον του πάγκου της ΑΕΚ.

Τότε ο διαιτητής Κομίνης για λόγους ασφαλείας έδωσε εντολή να πάνε όλοι στα αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τρομοκρατημένοι από το κλίμα τρομοκρατίας και το όπλο που είδαν δια ζώσης, αποφάσισαν να μην ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, μετά τις 23:30 ο διαιτητής αποφάσισε τη διακοπή του ματς.

Σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ο Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα, με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 και εις βάρος της ΑΕΚ, για το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας, για λόγους ασφαλείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί