Τραγωδία στην Καλλιθέα – 19χρονος βούτηξε στο κενό (Βίντεο)

Ένα 19χρονο παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα. Βούτηξε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την μητέρα του.

«Ακούσαμε ένα θόρυβο και βγήκαμε να δούμε τι συμβαίνει» είπαν οι περίοικοι, αντικρύζοντας καταμεσής του δρόμου ένα νέο παιδί αιμόφυρτο χωρίς κανείς να μπορεί με βεβαιότητα να πει πως βρέθηκε εκεί και ποιό παιδί της γειτονιάς είναι. Το σημείο αποκλείσθηκε από την Άμεση Δράση και λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία ταυτοποίησε τον 19χρονο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, παρακολουθούσε και η ίδια σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο που βρισκόταν η σωρός του 19χρονου, χωρίς να γνωρίζει αν πρόκειται για το δικό της παιδί, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία ταυτοποίησης.

Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, περίοικοι, γείτονες, φίλοι, συμμαθητές του 19χρονου, όλοι σοκαρισμένοι, αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους. Λίγη ώρα αργότερα, συγγενείς και Αστυνομικοί συνόδευσαν διακριτικά την μητέρα στο διαμέρισμα για να της ανακοινώσουν.

Όλοι στη γειτονιά μιλούν για ένα ήσυχο παιδί, αδυνατώντας να διανοηθούν τι οδήγησε τον 19χρονο σε αυτή την πράξη.

Βίντεο: kallitheaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί