Προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα πήρε ο Ολυμπιακός – Από Τρίτη η απόφαση για την έφεση

Από την Τρίτη και μετά αναμένεται η απόφαση για την έφεση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός για την τιμωρία που είχε επιβληθεί για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα έκαναν αίτημα για να καταθέσει υπόμνημα το οποίο έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο, δίνοντας προθεσμία για αυτό μέχρι και την Τρίτη.

Μάλιστα οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισαν ότι η ομάδα από την πλευρά της έκανε ό,τι μπορούσε. Παράλληλα ο Βασίλης Δημακόπουλος υποστήριξε ότι ο διαιτητής και παρατηρητής του αγώνα υποστήριξε ότι το προσωπικό ασφαλείας βοήθησε στην εκτόνωση της έντασης.

«Οι ποινές είναι απολύτως δυσανάλογες και θα πρέπει να περιοριστούν σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας. Οι κυρώσεις δεν έχουν την αναλογικότητα σε σχέση με τον βαθμό της παραβατικότητας. Η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει βάση και ουσία και πρέπει να γίνει δεκτή κατ ουσίαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο έτερος δικηγόρος των ερυθρολεύκων, Αργύρης Λίβας ανέφερε:

«Μπορεί να ανοίγουμε και τους ασκούς του Αιόλου με αυτή την απόφαση. Πουθενά δεν προβλέπεται κάποια κύρωση για καύση πανό ή κασκόλ. Δεν συνίσταται φθορά ξένης ιδιοκτησίας γιατί αυτά δεν τα αφαίρεσαν από κάποιον. Δεν έχουμε εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν κάποια φθορά. Δεν έγιναν φθορές εντός του γηπέδου. Μπήκαν και διαμαρτυρήθηκαν στους δικούς μας ποδοσφαιριστές . Η αποστολή της ΑΕΚ είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο», τόνισε και συνέχισε:

«Οι αστυνομικές δυνάμεις επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει τραυματισμός όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας. Υπήρξαν μόνο κάποιες μικρές αψιμαχίες. Γενικά οι φίλαθλοί μας επέδειξαν άψογη συμπεριφορά», κατέληξε.

filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί