Ο κ. Κυρανάκης δεν θυμάται τι είπε κι ο ΣΚΑΪ δεν βρίσκει το βίντεο (Βίντεο)

«Δεν είπα αυτό» λέει σήμερα ο Κ. Κυρανάκης, ενώ ο ΣΚΑΪ ψάχνει ανεπιτυχώς να βρει το βίντεο της εκπομπής για να αποδειχθεί τι είπε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. σε πλήρη αντίθεση με παλιότερες δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη που είχε βρει το βίντεο αμέσως παίρνοντας τα εύσημα από τη Μ. Σπυράκη.

Ο κ. Κυρανάκης στην εκπομπή της ΕΡΤ είχε μιλήσει για «προκλητικότητα» του υπουργού Άμυνας στο Αιγαίο και είχε συστήσει «να μην παίζει παιχνίδια» η χώρα μας. Δυστυχώς μετά από αυτές τις δηλώσεις – δώρο στην τουρκική προκλητικότητα, όχι μόνο δεν ανασκευάζει αλλά επιμένει σήμερα ότι δεν τις έκανε.

Ο κ. Κυρανάκης στην εκπομπή της ΕΡΤ είχε πει “να μην παίζει παιχνίδια  η χώρα μας στο Αιγαίο”, ενώ μίλησε για «συγκεκριμένη προκλητικότητα» της κυβέρνησης.

O κ. Ζαχαριάδης τον ρωτούσε στην εκπομπή της ΕΡΤ επίμονα τι εννοεί μιλώντας για προκλητικότητα της χώρας μας στο Αιγαίο. «Ποιο παιχνίδι παίζει η Ελλάδα στο Αιγαίο;» ρωτούσε ο κ. Ζαχαριάδης και αν φταίει η κυβέρνηση για την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Ο κ. Κυρανάκης δεν απαντούσε: «Δεν μπαίνουμε σε μικροπολιτική» ανέφερε και πρόσθετε «ευθύνη έχει η κάθε κυβέρνηση και σήμερα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζεται παιχνίδια στο Αιγαίο» είπε ο κ. Κυρανάκης.

Δηλαδή η Ν.Δ. θεωρεί ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο επιμένοντας να καλύπτει τέτοιου είδους δηλώσεις και θεωρεί την τουρκική παραβατικότητα αποτέλεσμα της προκλητικότητας της Ελλάδας στο Αιγαίο;

Κατ. Μπρ., Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί