Ισραηλινοί πράκτορες απαγάγουν Παλαιστίνιο φοιτητή σε πανεπιστήμιο της Δυτικής Όχθης (Βίντεο)

Δυτική Όχθη, 7 Μαρτίου, μεσημέρι… Τοποθεσία, το Πανεπιστήμιο Birzeit. Μία ομάδα ενόπλων μυστικών πρακτόρων από το Ισραήλ, απομονώνει έναν νεαρό άνδρα. Τον κυκλώνουν υπό την απειλή όπλων, δημιουργούν περίμετρο ασφαλείας και τον κτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές, πριν τον απαγάγουν και τον μεταφέρουν δια της βίας στην άλλη μεριά της Δυτικής Όχθης, μέσω ενός Ισραηλινού σταθμού ελέγχου.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό, μπροστά σε δεκάδες άλλους φοιτητές, στην περίβολο του Πανεπιστημίου, κατέγραψε σε βίντεο ένας άλλος φοιτητής, ο οποίος κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο. Οι μυστικοί Ισραηλινοί πράκτορες-κομάντο, σημαδεύουν με όπλα όσους κοιτούν προς το σημείο, ή όσους σπεύδουν να πλησιάσουν για να βοηθήσουν το νεαρό που δέχεται το άγριο ξύλο.

Ο φοιτητής που έπεσε θύμα απαγωγής την Τετάρτη, μπροστά στα μάτια δεκάδων συμφοιτητών του, είναι ο Omar Kiswani και όλως τυχαίως είναι πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου του πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με καταγγελίες, οι μυστικοί πράκτορες δήλωσαν «δημοσιογράφοι» και παρουσίασαν τις σχετικές διαπιστεύσεις, προκειμένου να εισέλθουν από την πύλη στο πανεπιστήμιο Birzeit. Οι έξι άντρες κτυπούσαν αλύπητα το νεαρό, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος και προστάτευε με τα δύο του χέρια το κεφάλι του.

Η απαγωγή λαμβάνει χώρα μπροστά στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζει το Μαθητικό Συμβούλιο. Εκεί περίμεναν το θύμα τους, προκειμένου να του επιτεθούν.

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι πράκτορες πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές μέσα στο κάμπους για εκφοβισμό, τραυματίζοντας δύο άλλους φοιτητές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε άλλο μέλος του Μαθητικού Συμβουλίου, οι έξι άντρες κάλεσαν τον Omar με το αιτιολογικό να του πάρουν συνέντευξη.

Όλα όσα ακολούθησαν έχουν καταγραφεί στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο:

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί