Εταιρία αθλητικού management διακόπτει κάθε συνεργασία με την Τουρκία – Τί αναφέρει ο Κρητικός εκπρόσωπός της

Τη διαμαρτυρία της για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών εκφράζει η εταιρία αθλητικού management SoccerPromo, ανακοινώνοντας ότι διακόπτει επί του παρόντος κάθε συνεργασία με την Τουρκία.

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο προπονητής της ομάδας της Σπάθας και εκπρόσωπος της εταιρίας στην Κρήτη, Βαγγέλης Αγγελάκης, σημειώνει πως η εταιρία προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς υπάρχουν και κάποιες αρχές που είναι πολύ πάνω από το ποδόσφαιρο.

«Σαν εταιρία SoccerPromo δεν μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο αποκλειστικά αλλά και η καθημερινότητα της ζωή μας γενικά. Ετσι λοιπόν και με αφορμή το συμβάν με τους δύο στρατιώτες και την σύλληψη τους από τις τουρκικές Αρχές, η εταιρία μας αποφάσισε να σταματήσει την οποιαδήποτε συνεργασία έχει με ομάδες της Τουρκίας μεχρι την επίλυση του θέματος. Εχουμε κάποιες αρχές σαν εταιρία, πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες«, δηλώνει ο κ. Αγγελάκης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Soccerpromo management ανακοινώνει τη διακοπή προσωρινά κάθε είδους συνεργασίας με την γείτονα χώρα Τουρκία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κρατήση των δύο νεαρών Ελλήνων στρατιωτών και αναβάλει μέχρι την επίλυση του θέματος το Προγραμματισμένο ταξίδι στην Τουρκία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα δοθεί λύση και Θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.

H Soccer promo ασχολείται με το αθλητικό management σε αθλητές και σε ομάδες ποδοσφαίρου.  Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα συνεργαζόμενα μέλη της.

Με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση και προβολή αθλητών και σωματείων.  Ο χαρακτήρας της είναι συμβουλευτικός και παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται ένα σωματείο ή ένας ποδοσφαιριστής για να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να αναδειχθεί.

H ομάδα της Soccer promo βρίσκεται πάντα κοντά στα μέλη της ώστε να δίνει λύσεις.  Οι καινοτόμες ιδέες και ο σύγχρονος τρόπος προσέγγισης είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει αναζητώντας πάντα τον καλύτερο τρόπο ώστε να αξιοποιήσει στα μέγιστα τις δυνατότητες του κάθε αθλητή ή σωματείου.

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί