Επίσκεψη μαθητών του 4ου ΕΠΑΛ σε εργαστήρια της Αποκεντρωμένης

Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2018, μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου πραγματοποίησαν επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα στους εργαστηριακούς χώρους του Τμήματος Ελέγχου Υλικών & Ποιότητας Δημοσίων Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Στους 20 μαθητές των τριών τάξεων του Τομέα Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού έγινε επίδειξη δοκιμών στην αντοχή σε θλίψη δοκιμίων σκυροδέματος, στην κοκκομετρική ανάλυση αδρανών υλικών, στα όρια πλαστικότητας και υδαρότητας και δείκτης πλαστικότητας και, δοκιμές ελέγχου ιδιοτήτων ασφαλτομίγματος (Marshall), ενώ έγινε και αναφορά στο θεωρητικό υπόβαθρο των παραπάνω δοκιμών καθώς και ενημέρωση σχετικά με την τεχνική κατάταξη των εδαφών.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου κα. Αγγελική Μαρτίνου, ευχαριστεί και επαινεί την πρωτοβουλία των υπεύθυνων καθηγητών και συνοδών, κ. Μανουρά, Μανιαδάκη, Σφακιανάκη και Κοκκινίδη.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης εδώ και χρόνια συνεργάζεται, με τις υπηρεσίες της και τα στελέχη του τεχνικού, περιβαλλοντικού και δασικού τομέα, με την Εκπαίδευση στην Κρήτη, διατηρώντας σχέσεις συνέργειας και υποστήριξης με την περιβαλλοντική και τεχνική έρευνα και εκπαίδευση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί