Σε διημερίδα των S&D για τον Ευρωπαϊκό Προϋπολογισμό ο Σ. Δανέλλης

Στο Ευρωκοινοβούλιο βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου με Το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης, συμμετέχοντας σε διημερίδα της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D), με θέμα «Οι σύγχρονες προκλήσεις για τον Ευρωπαϊκό Προϋπολογισμό», όπου διαμορφώνονται οι θέσεις για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.

Ο Σπύρος Δανέλλης σε αποχαιρετιστήρια δεξίωση για τον Gianni Pittella, τον αποχωρούντα Πρόεδρο της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D), μετά την προχθεσινή εκλογή του στην Ιταλική Γερουσία, είχε την ευκαιρία να του ευχηθεί καλή δύναμη, επιτυχία και αποτελεσματικότητα στη δύσκολη πολιτική μετεκλογική πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η Ιταλία.

Εκεί, συναντήθηκε και με τον παλιό του συνάδελφο, Udo Bullmann, επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του SPD και πιθανότερο διάδοχο του Pittella στην Προεδρία της Ομάδας των S&D, αλλά και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Jean-Claude Juncker.

Στη μεταξύ τους συζήτηση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής δήλωσε πως το ενδιαφέρον του για την Ελλάδα είναι διαχρονικό και ειλικρινές και πως ο ίδιος νιώθει και Έλληνας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί