Νίκη στο 93′ για τον Εργοτέλη – Πανηγυρίζει όλο το Ηράκλειο (φωτογραφίες και βίντεο)

Οι “κιτρινόμαυροι” έπιασαν στον ύπνο την Παναχαϊκή και μόλις στο 3′ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με ψύχραιμο πλασέ του Έφορντ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 42′, με τον Μωραΐτη να εκμεταλλεύεται την κακή αντίδραση του κέντρου της άμυνας και του τερματοφύλακα του Εργοτέλη και με κεφαλιά να φέρνει το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα και οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες, αποτέλεσμα που δε βόλευε καμία, έγινε εμφανής η διάθεση των δύο προπονητών για πίεση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να έχουν κάποιες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν βαθμούς και γκολ στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο 93′ ο Ούγκο Κάιπερς πλάσαρε εύστοχα κι ‘εκτέλεσε’ την Παναχαϊκή, με τον πάγκο των Κρητικών να μπαίνει στο γήπεδο και τον προπονητή του Εργοτέλη, Τάκη Γκώνια να ξεσπάει.

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους γηπεδούχους στην βαθμολογία της Football League πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και διατηρεί τον ΟΦΗ στο +5 από την Παναχαϊκή.

 

Το νικητήριο γκολ που έδωσε τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Ηρακλείου:

Φωτογραγίες: Image Services

Βίντεο: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί