Αποχαιρέτησαν τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη (Φωτο)

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα της Κύπρου και πλήθος αξιωματούχων του διεθνούς ποδοσφαίρου ήταν το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς για την κηδεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

«Είναι δύσκολη στιγμή. Ο Κωστάκης ήταν σπουδαίος φίλος», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, ο οποίος πήγε στην Κύπρο για την κηδεία του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ο Ινφαντίνο ανέφερε ότι ο εκλιπών «ήταν ένας άνθρωπος, που αγαπούσε το ποδόσφαιρο, δίνοντάς μας απίστευτη ενέργεια καθημερινά. Αυτό που μπορώ να πω εγώ προσωπικά, αλλά και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι ότι είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι και απλά θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας και μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένειά του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, που βρίσκονται σήμερα εδώ και σε όλη την οικογένεια του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης απεβίωσε τη Δευτέρα το απόγευμα σε ηλικία 62 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA αλλά και στέλεχος της UEFA.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκπροσωπήθηκε στην κηδεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο υψηλότερο επίπεδο με τον πρόεδρό της Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον γενικό της γραμματέα Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς και τον διευθυντή Διακυβέρνησης Εθνικών Ομοσπονδιών Άντζελο Ρηγόπουλος.

Και η Εθνική ομάδα της Κύπρου ήταν σύσσωμη εκεί και έστησε “αψίδα” στην είσοδο της εκκλησίας για να υποδεχθεί τον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Οι διεθνείς μαζί με τον Ραν Μπεν Σιμόν στάθηκαν στα σκαλιά του ναού, σε μια κίνηση απόλυτου σεβασμού προς τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό αξιωματούχο του νησιού της Αφροδίτης…

filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί