Οι Μινωικές Γραμμές τίμησαν την Κρητικιά Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε

Οι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 06.03.2018 στα Κεντρικά Γραφεία Ηρακλείου, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντώνη Μανιαδάκη και του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, σεμνή τελετή προς τιμήν της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Καράτε Κέλλυς Κυδωνάκη, της 17χρονης αθλήτριας από το Τυμπάκι που με τη θέληση και την αγάπη της για το Καράτε κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία “Νέων Γυναικών”, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στο Σότσι.

Δείτε: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε η Κρητικοπούλα Κέλλυ Κυδωνάκη

“Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός αθλητισμός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης, αυτή τη φορά από μία νέα Κρητικοπούλα συμπατριώτισσά μας, που με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια και απέδειξε ότι με συστηματική δουλειά και επιμονή μπορούμε να επιτύχουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Συγχαρητήρια στην Κέλλυ, την οικογένειά της και τον εξαίρετο προπονητή της κ. Χαράλαμπο Σταυρουλαντωνάκη που βρίσκονται δίπλα της και τη στηρίζουν επάξια στις προσπάθειές της.

Οι Μινωικές Γραμμές θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αθλητισμό και τον τόπο μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που με τη χορηγική μας στήριξη συμβάλουμε στην ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού, προσφέροντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά να έχει πρότυπα και αξίες για το μέλλον” αναφέρουν οι Μινωικές Γραμμές σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου.

Στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης ανέφερε:

“Είναι τιμή και ιδιαίτερη χαρά να έχουμε σήμερα κοντά μας σ’ αυτή τη σεμνή τελετή, την Κέλλυ Κυδωνάκη, μία κορυφαία αθλήτρια από το Τυμπάκι της Κρήτης που με δύναμη και αγάπη για τον αθλητισμό -ειδικότερα το Καράτε, κατάφερε να υπερβεί εαυτόν και να κατακτήσει το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε “Νέων Γυναικών” στο Σότσι.

Σήμερα, τιμάμε την προσφορά της στον αθλητισμό και τον τόπο μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που με τη χορηγική μας στήριξη συμβάλουμε στην ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού, προσφέροντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά να έχει πρότυπα και αξίες για το μέλλον.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουμε και εμείς χορηγικά στην προσπάθεια της Κέλλυς, που κατάφερε όχι μόνο να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας της στην Ευρώπη, αλλά παράλληλα να είναι και μία άριστη μαθήτρια στις σχολικές της υποχρεώσεις.

Αγαπητή Κέλλυ, σε ευχαριστούμε που μας τιμάς με την παρουσία σου. Μας έκανες πολύ περήφανους! Σου ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στη ζωή σου και ευόδωση όλων των στόχων σου, αθλητικών και προσωπικών!                 

Με την εργατικότητα και το πείσμα που σε διακρίνει θεωρώ δεδομένο ότι σύντομα θα σε θαυμάσουμε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε μια από τις προσεχείς σου αθλητικές αναμετρήσεις, για να κάνεις και πάλι όλους τους Έλληνες να καμαρώνουν από υπερηφάνεια!                             

Συγχαρητήρια στην οικογένειά σου και τον εξαίρετο προπονητή σου   κ. Χαράλαμπο Σταυρουλαντωνάκη που βρίσκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν επάξια στις προσπάθειές σου.”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί