Εξιχνιάστηκε συμβόλαιο θανάτου μαστροπού 6 χρόνια μετά

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 29χρονου Αλβανού μαστροπού, ο οποίος βρέθηκε πρώτες πρωινές ώρες στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, θανάσιμα τραυματισμένος στο Περιστέρι έξω από στριπτζιτζάδικο.

 Ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού αυτοκινήτου, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το προαναφερόμενο αυτοκίνητο το προσέγγισε μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες, ο συνεπιβάτης της οποίας χωρίς να αποβιβασθεί, πυροβόλησε εναντίον του.

Εκτελεστές είναι ένας 38χρονος Αλβανός, ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης και ένας άγνωστος (οδηγός της μοτοσυκλέτας), καθώς και μία 28χρονη Ελληνίδα ως συνεργός τους.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το θύμα είχε έρθει από την Ολλανδία στην χώρα μας με σκοπό να συναντηθεί με μία γυναίκα που είχε μέσω Facebook και την ημέρα του εγκλήματος, είχε μεταβεί στην περιοχή του Περιστερίου σε προσυμφωνημένο ραντεβού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το προαναφερόμενο προφίλ είχε δημιουργηθεί, με ψευδή στοιχεία, από γυναίκα, τον χειρισμό του οποίου όμως είχε αναλάβει ο 38χρονος δράστης.

Ακόμη, εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα που επικοινωνούσε τόσο τηλεφωνικά όσο και με γραπτά μηνύματα με το θύμα προκειμένου να ορίσει το ραντεβού, ήταν η 28χρονη πάντα καθ’ υπόδειξη του 38χρονου, ο οποίος ήθελε να τον βγάλει από την μέση γιατί φαίνεται είχε μπει μέσα σε δικά του «χωράφια» και του έστησε το ραντεβού θανάτου.

Επιπρόσθετα, ο 38χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία εγκληματικών πράξεων μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία, δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, κλοπές και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο Ντιμιτέρ Μέτσι ή αλλιώς «Δήμος» όπως είναι γνωστός ο 38χρονος στον κόσμο της νύχτας, θεωρείται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς εκτελεστές που συνεργαζόταν με την «Greek Mafia» και μάλιστα φέρεται να ήταν εκείνος, χωρίς να μπορέσει ποτέ να αποδειχτεί, που είχε πάρει το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του πρώην διοικητή του Ανθρωποκτονιών, Σταύρου Σταυρόπουλου που είχε επικηρύξει η «τριανδρία» της «Greek Mafia».

Ήταν ο ίδιος που παρείχε ασφαλές καταφύγιο σε έναν από ομοεθνείς του κακοποιούς που είχαν σκορπίσει τον τρόμο και το αίμα σε μπαρ του Μικρολίμανου το 2014 και συνελήφθη την επόμενη ημέρα στο σπίτι του στα Σεπόλια μαζί με τον φυγά.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί