Χτύπησαν στο κεφάλι τον Αντρέα τον άνεργο (Φωτο)

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες του Πύργου, και όχι μόνο, ο Ανδρεάς ο άνεργος, το πρωί της Κυριακής.

Ο γνωστός σε όλους από το youtube, Ανδρέας βρισκόταν έναντι της πλατείας ΟΤΕ στην οδό Πατρών στο κέντρο του Πύργου, όταν ένας άντρας, γνωστός του, του ζήτησε ένα τσιγάρο.

Ο Ανδρέας  ευγενικά του προσέφερε το τσιγάρο και ο άλλος άντρας, χρησιμοποιώντας μια αξίνα τον χτύπησε εντελώς απρόκλητα στο κεφάλι. Ο Ανδρέας σωριάστηκε στο έδαφος και άμεσα περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο δράστης της αιματηρής αυτής επίθεσης τράπηκε σε φυγή, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο Ανδρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί διαπιστώθηκε πως φέρει ένα σοβαρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναζητήθηκε και συνελήφθη λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικές βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr , το εργαλείο που χρησιμοποίησε ο δράστης θα μπορούσε να έχει στερήσει τη ζωή του Ανδρέα.

Ο δράστης χτύπησε τρεις φορές με την αξίνα στο κεφάλι τον Ανδρέα και  θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει.

Στην τοπική κοινωνία επικρατεί οργή για το περιστατικό και συγκίνηση για τον Ανδρέα που με το προσωπικό του στιλ έχει μετατραπεί σε μια μορφή γνωστή σε όλο το πανελλήνιο, που ποτέ όμως δεν πείραξε κανέναν. Έχει συνηθίσει τους Πυργιώτες να λέει αυτά που θέλει με το δικό του περιπεκτικό τρόπο και να είναι αγαπητός και συμπαθής σε όλους.

andreas 1

Ο Ανδρέας ο άνεργος σε στιγμιότυπο απο παλιότερες τηλεοπτικές δηλώσεις στο ilialive.gr

andreas 4

Την ώρα της μεταφοράς του στο νοσοκομείο Πύργου

andreas 2

andreas 3

Το σημείο μπροστά από την τράπεζα Αττικής που ο Ανδρέας είχε καθίσει για να πιει την μπύρα του και να φάει. Κηλίδες αίματος στα μάρμαρα και το χαρακτηριστικό γυαλί του πεταμένο…

ilialive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί