Ναρκωτικά βρέθηκαν στο σκάφος στην Ιεράπετρα (φωτο- βίντεο)

Τελικά οι έρευνες που συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα έφεραν αποτέλεσμα και πριν από λίγο άνδρες του Λιμενικού Ιεράπετρας βρήκαν τι έκρυβε το ύποπτο σκάφος.

Με τη βοήθεια ειδικού σκύλου ανιχνευτή εντοπίστηκαν καλά κρυμμένες και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών οι οποίες βγαίνουν σιγά σιγά από το σκάφος. Τα ναρκωτικά ξεθάφτηκαν από την πρύμνη του σκάφους με τη βοήθεια τρυπανιών, ενώ πλέον θα γίνει το ίδιο και στην πλώρη για να φανεί αν υπάρχουν και άλλες ποσότητες.

Περισσότερα από 30 πακέτα έχουν ήδη βγει από το σκάφος και η διαδικασία συνεχίζεται.

Αυτή την ώρα μεγάλος αριθμός συσκευασιών βρίσκεται στο κατάστρωμα του πλοίου και με τη βοήθεια ζυγαριάς υπολογίζεται το βάρος τους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα).

Το πλήρωμα του σκάφους πλέον έχει συλληφθεί.

Ο σκύλος που εντόπισε τα ναρκωτικά

Χθες στην Ιεράπετρα βρέθηκε ειδικό κλιμάκιο Υποβρυχίων Αποστολών και κλιμάκιο ειδικών αποστολών από τον Άγιο Νικόλαο όπου απ’ τη στιγμή που το σκάφος με συνοδεία μπήκε στο αλιευτικό καταφύγιο άρχισαν να ψάχνουν κάθε σημείο του.

Όλες αυτές οι δυνάμεις αποχωρησαν σήμερα, όμως οι άνδρες του Λιμενικού Ιεράπετρας συνέχισαν να ψάχνουν κάτι που τελικά έφερε αποτέλεσμα.

 

radiolasithi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί