Συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με το Σωματείο Μαγείρων & Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο υλοποιείται το διάστημα αυτό στη Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου. Το σεμινάριο 8 συναντήσεων περιλαμβάνει γενικά μαθήματα μαγειρικής, διατροφής και βασικές αρχές υγιεινής.

 

Στόχος του σεμιναρίου πέρα από την απόκτηση βασικών γνώσεων σε θέματα μαγειρικής και υγιεινής στην κουζίνα, είναι και η γνωριμία με το συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο. Η δράση αυτή θα διευρύνει το πεδίο ενδιαφερόντων τους καθιστώντας πιθανή την αναζήτηση κατάρτισης και εξειδικευμένης εκπαίδευσης, χρήσιμη για τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας, ειδικότερα στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Η εύρεση εργασίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επανένταξης και ενσωμάτωσης των μελών στον κοινωνικό ιστό.

 

Τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, με την ευκαιρία αυτή, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Πρόεδρο του Σωματείου κ.Παναγιώτη Βρανάκη και το μέλος κ.Μαρία Καμνάκη όπου προσφέρουν τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις τους κατά την υλοποίηση του σεμιναρίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί