Ιατροδικαστής για 17χρονο Αλέξανδρο: Το τελευταίο 48ωρο ο θάνατος

Ο θάνατος του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη προσδιορίζεται στο χρονικό διάστημα μεταξύ 12 ωρών και δύο ημερών πριν τον εντοπισμό της σορού του, καταλήγει η ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία-νεκροψία.

Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση κατέληξε στην εκτίμηση αυτή εξετάζοντας τις πτωματικές υποστάσεις της σορού του άτυχου νεαρού, ο οποίος νοσηλευόταν στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 21 Φεβρουαρίου.

Από την ιατροδικαστή και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού το άτυχο παιδί δεν έφερε το παραμικρό σημάδι. Ως σενάρια εξετάζονται η αυτοχειρία και τα παθολογικά αίτια, τα οποία εξετάζονται προς το παρόν ως πιθανότερη αιτία θανάτου. Οι τελικές απαντήσεις θα έρθουν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει στην ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ, όπου μεταφέρθηκε η σορός του 17χρονου.

Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε τυχαία στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής από υπάλληλο του Νοσοκομείου και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την αδερφή του.

news247.gr

Δείτε ακόμη:

Νεκρός βρέθηκε ο 17χρονος Αλέξανδρος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί