Παραιτήθηκε η διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Η διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου Χόουπ Χικς, μια από τους πιο στενούς συμβούλους του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα σε συνεργάτες της ότι παραιτείται από το πόστο της, ανέφεραν οι New York Times.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη βοηθητικά στελέχη της αμερικανικής προεδρίας, ανέφερε πως η Χικς τόνισε σε συνεργάτες ότι πέτυχε όσα ένοιωθε ότι μπορούσε στο πόστο της αυτό στον Λευκό Οίκο. Το 29χρονο πρώην μοντέλο υπέβαλε την παραίτησή της, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη από πότε αυτή θα τεθεί σε ισχύ.

Σημειώνεται ότι η παραίτηση έρχεται μία ημέρα μετά την επί εννέα ώρες κατάθεσή της σε ειδική επιτροπή που ερευνά τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει “Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον πρόεδρο Τραμπ” και συνεχίζει λέγοντας ότι εύχεται τα καλύτερα στον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ και την κυβέρνησή του στη συνέχεια της θητείας του. Αλλά και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έπλεξε το εγκώμιο της νεαρής γυναίκας με ανακοίνωσή του, ευχαριστώντας την για τις υπηρεσίες της.

news247.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί