Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που πετούν το νεογέννητο στα σκουπίδια

Σοκ και φρίκη προκαλούν τα στοιχεία για την υπόθεση του βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση πριν το πετάξουν το είχαν στραγγαλίσει με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο.

Δείτε: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο – Στραγγαλίστηκε με τον ομφάλιο λώρο και σχοινί (Βίντεο)

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως εικόνα-ντοκουμέντο από το κτήνος που πέταξε το αγγελούδι στα σκουπίδια. Ο άνδρας όπως φαίνεται στην κάμερα ασφαλείας μεταφέρει το βρέφος μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και το πετά στον κάδο απορριμμάτων.

Ο άνδρας έφτασε με λευκό Ι.Χ, βγήκε, πήγε μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετρούπολης.

Από την ανάλυση του βίντεο προκύπτει ότι από τη στιγμή που βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε – χωρίς τη σακούλα – έκανε σχεδόν ενάμιση λεπτό. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, εκτιμούν ότι αυτός είναι το κτήνος που στραγγάλισε το αγγελούδι.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί