Γιατρός οδηγούσε για μέρες με ένα σκυλάκι νεκρό κολλημένο στη σχάρα του αυτοκινήτου του (Φωτογραφίες)

Ο γιατρός Βαλερί Πίσκοβιτς ζει και εργάζεται στη Ρωσία στην πόλη Τάγκανρογκ  κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Χρησιμοποιεί συνέχεια το αυτοκίνητο του για τις μετακινήσεις του. Για να επισκεφτεί ασθενείς αλλά και για να πάει στο τοπικό νοσοκομείο όπου είναι η εργασία του.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως πρόκειται για έναν περίεργο άνθρωπο, που εκτός όλων των άλλων τον χαρακτηρίζει η απέχθεια του για τα αδέσποτα ζώα. Η απέχθεια του είναι τόσο μεγάλη ώστε μια μέρα την προηγούμενη μέρα, χτύπησε ένα σκυλί του δρόμου με το αυτοκίνητο του.

Αντί να σταματήσει και να κατεβεί και να δει τι έπαθε το άμοιρο ζώο, εκείνος παρά το τράνταγμα και το «μπαμ» συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό. Το σκυλί καρφώθηκε στη σχάρα της μηχανής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρέμενε ζωντανό για αρκετή ώρα.

Ο γιατρός συνέχιζε τις επόμενες ημέρες να κυκλοφορεί με το νεκρό πια, σκυλί στη σχάρα του αυτοκινήτου του, αδιάφορος για τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Σε κάποιο φανάρι όταν μερικοί άνθρωποι των πλησίασαν με άγριες διαθέσεις εκείνος είπε ότι το σκυλί κοιμάται εκεί για να έχει ζέστη. Στη συνέχεια γκάζωσε και εξαφανίσθηκε.

Τελικά  χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία της πόλης, να εντοπίσει το λευκό Nissan του γιατρού και να του απαγγείλει κατηγορίες.

topontiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί