Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων

Ανοικτή πρόσκληση σε αγρότες, κτηνοτρόφους, μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, διανομείς, ξενοδόχους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την Κρήτη απευθύνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 7ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΕΚΚ) και έχει στόχο να βοηθήσει, για άλλη μια χρονιά, στη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

Πρόκειται για έναν θεσμό μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα,  για τον οποίο το Επιμελητήριο Ηρακλείου  απέσπασε στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας το ευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία «Special Μentions and Grand Jury Prize».

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα έξι προηγούμενα χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα  απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Περιλαμβάνει συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και έκθεση Κρητικών προϊόντων.

Η συμμετοχή στο 7ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο  http://bit.ly/2EXwa8z   ή στο www.ebeh.gr.

Υπεύθυνη οργάνωσης: κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,  stefanoudaki@ebeh.gr.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί