Ανάδοχος για την κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στη Δαμάστα

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης της Δαμάστας, προϋπολογισμού 211.116,44 ευρώ και υπεγράφη σήμερα η σχετική σύμβαση.

Στο έργο προβλέπεται η αντικατάσταση του παλαιού και κατεστραμμένου δικτύου ύδρευσης που υδροδοτεί τον οικισμό από τη γεώτρηση που βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας έως τη δεξαμενή ύδρευσης του οικισμού, μήκους 4,5 περίπου χιλιομέτρων.

Με το έργο αυτό δίνεται οριστική λύση στο βασικότερο πρόβλημα του οικισμού, εξασφαλίζεται σταθερή και ασφαλής υδροδότηση, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται το πολύτιμο αγαθό του νερού από τις διαρροές που υπήρχαν λόγω της παλαιότητας του δικτύου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Ένα ακόμα έργο υποδομής σε οικισμό του Δήμου μας, στην πανέμορφη Δαμάστα, ξεκινάει να κατασκευάζεται. Η προστασία του πολυτιμότερου αγαθού του κόσμου, του νερού, είναι ύψιστη υποχρέωση όλων μας και με αυτό το έργο, ο οικισμός της Δαμάστας εξασφαλίζεται οριστικά. Θα ήθελα να τονίσω ότι και αυτό το έργο, θα το παρακολουθούμε από κοντά έτσι ώστε στο συντομότερο δυνατό χρόνο, να έχουμε ένα άρτιο τεχνικά αποτέλεσμα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τα στελέχη της Περιφέρειας για την υποστήριξή τους και σε αυτό το έργο, όπως επίσης και να συγχαρώ για το αποτέλεσμα τον Πρόεδρο Φίλιππο Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη και όλα τα μέλη της Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη και όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.».

 

Στην υπογραφή της σύμβασης έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης και Γιάννης Ντουλάκης αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μαλεβιζίου Άρης Σαλούστρος και ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου και ανάδοχος είναι η εταιρεία Λατομική ΑΤΕΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί