Άγρια επίθεση Άδωνι σε Ραγκούση: Ένας χυδαίος άνθρωπος…

Σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου το βράδυ της Δευτέρας σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης έγραψε για τον κ. Ραγκούση: «Ένας χυδαίος άνθρωπος ο οποίος υβρίζει εμένα υποτίθεται με την γνωστή σκευωρία, ενώ στην πραγματικότητα βγάζει το μίσος του για τους @EVenizelos και @a_loverdos».

Σημείωνεται ότι ο κ. Ραγκούσης, στην επίμαχη εκπομπή είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι «σιγά μη κάνουμε Κυβέρνηση NOVARTIS με τον κ. Κυρανάκη και τη ΝΔ του κ. Γεωργιάδη και του κ. Μητσοτάκη».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «το 2018 η επίσημη ΝΔ συνεχίζει τη γκεμπελική προπαγάνδα για το πως μπήκαμε στα μνημόνια. Η αλήθεια δεν κρύβεται. Αν η Κυβέρνηση ΝΔ 2004-2009 δεν είχε εκτοξεύσει, μεταξύ άλλων, και τη φαρμακευτική δαπάνη η χώρα δεν θα είχε χρεοκοπήσει, δεν θα είχαμε μπει στα μνημόνια», προσθέτοντας ότι «η ΝΔ πρώτα χρεοκόπησε τη χώρα και μετά έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους κατά των μνημονίων. Το τέρας του αντιμνημονιακού λαϊκισμού ανήκει στη ΝΔ».

topontiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί