Μήνυση στον Γκαρθία από τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη δικαστική μάχη, με απόφαση της να προχωρήσει σε ένσταση για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα, με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ θα καταθέσει μήνυση κατά του Οσκαρ Γκαρθία

Στην ένταση τους οι «ασπρόμαυροι» θα ζητάνε τουλάχιστον τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία και ποντάρουν πολλά στο «φύλλο αγώνα», το οποίο αναφέρει πως ότι ο Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα και ο Ολυμπιακός επέτρεψε τον γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει μετά από δεκαπέντε λεπτά.

Ο Αρετόπουλος στο «φύλλο αγώνα» αναφέρει τη γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα, στην οποία δεν προκύπτει ότι η αμυχή που του προκλήθηκε από το ρολό της ταμειακής μηχανής του απέτρεπε να συνεχίσει το ματς.

Στο «φύλλο αγώνα», επίσης, αναφέρεται ότι ο Καταλανός προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο μαζί με το γιατρό του αγώνα ως εκ τούτου δεν μπορούσε να τελεστεί ο αγώνας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ποντάρει στην αναφορά που υπάρχει από τους διαιτητές στο «φύλλο αγώνα» για αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον αγωνιστικό χώρο, με απόφαση των ανθρώπων του, ενώ μετά ακολούθησε η τετράδα των διαιτητών.

Στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ βρίσκεται η επίσημη λίστα που παραδίδεται στους αξιωματούχους του αγώνα 75 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων. Εκεί, όπως φαίνεται στο έγγραφο που δημοσιοποίησαν οι «ασπρόμαυροι» δεν υπάρχει δηλωμένος ο Οσκαρ Γκαρθία ως προπονητής, αλλά υπάρχει το όνομα του Χρήστου Κόντη.

Στην συγκεκριμένη λίστα, όπως υποστηρίζουν στη Μικράς Ασίας, δεν προβλέπεται εκπρόθεσμη αντικατάσταση μελών της. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά «ποιος υποτίθεται τραυματίστηκε; Κάποιος που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο;».

Τώρα στο κομμάτι που αφορά την πρόθεση του ΠΑΟΚ να καταθέσει μήνυση κατά του Οσκαρ Γκαρθία αυτό θα γίνει για «απάτη», αφού οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν ότι ο 44χρονος προπονητής δεν είχε τίποτα και προκάλεσε την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο.

gazzetta.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί