Κουρουμπλής: Η αθλιότητα έχει και όρια

Η αθλιότητα έχει και όρια. Εγώ εκείνο που έχω να πω είναι ότι οι αποφάσεις που υπέγραψα στην περίοδο των 6 μηνών που ήμουνα στο υπουργείο είναι αυτές που παγώνουν την αύξηση της συμμετοχής των πολιτών στα φάρμακα, πράγμα που δεν είχε γίνει τα τελευταία τρία χρόνια. Eπί 20 χρόνια οι πολυεθνικές παρακρατούσαν χονδροεμπορικό κέρδος όταν πουλούσαν απευθείας στα φαρμακεία, και εγώ το κατέστησε πόρο του ΕΟΠΥΥ», ανέφερε το απόγευμα με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής υποδοχής του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «CoscoShipping Taurus» στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στη υπόθεση των φαρμάκων.

«Aπό εκεί και πέρα ασχολούνται, αφού δεν βρίσκουν τίποτα άλλο, με μια ανώνυμη καταγγελία και επί της ουσίας για όποιον αναφέρεται και σε όποια περίοδο αναφέρεται, είναι γελοία – και να τι συζητά κάποιος που ξέρει γιατί συζητά, αν ξέρει να συζητά για το συγκεκριμένο θέμα» συνέχισε ο Π. Κουρουμπλής και κατέληξε:

«Παρά ταύτα εξακολουθούν οι αθλιογράφοι, η στρατευμένη δημοσιογραφία, να επιτίθεται σε έναν άνθρωπο που τολμώ να πω ότι διαθέτει κρυστάλλινο πρόσωπο σε όλη τη διαχείριση αυτή».

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί