Επίθεση με χειροβομβίδα κοντά σε αστυνομικό τμήμα – Τραυματίστηκε οδηγός ταξί

Εκρηξη, πιθανότατα από χειροβομβίδα, σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου η επίθεση έγινε με χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής.

Σημειώνεται ότι το τμήμα βρίσκεται στην οδό Σιβρισαρίου, η οποία κλείνει το βράδυ για λόγους ασφαλείας και η έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή με τη Φιλολάου.

 Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε ένα οπωροπωλείο και σε λάμπες φωτισμού, σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από το τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια κι ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο.

Η επίθεση δεν έγινε αντιληπτή από το αστυνομικό τμήμα, ενώ και ο ταξιτζής, ο οποίος μετέβη σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως είπε δεν αντελήφθη από τι τραυματίστηκε.

Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν θραύσματα τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ διενεργείτε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Το χτύπημα έγινε ως πράξη στήριξης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο Γιαγτζόγλου έχει συλληφθεί για την αποστολή της βόμβας που τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και άλλων τρομο-δεμάτων.

Οι συντάκτες της ανάρτησης δεν αναφέρουν ποιος ήταν υπεύθυνος για την επίθεση,αναφέρουν όμως ότι θα ακολουθήσει πλήρης προκήρυξη.

Τα Νέα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί