Ελεύθερος από την εισαγγελέα ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση του Αντ.Σαμαρά

Ελεύθερο άφησε πριν από λίγο η εισαγγελέας υπηρεσίας τον Κώστα Βαξεβάνη, μετά τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά που ζητούσε την αυτόφωρη διαδικασία. Η ίδια όρισε τακτική δικάσιμο για τις 16 Απριλίου.

Ο Κώστας Βαξεβάνης πρόκειται να δικαστεί για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να παραστεί στο δικαστήριο ο Αντώνης Σαμαράς, κάτι που θα έπρεπε να γίνει αφού είναι ο μηνυτής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μετά την αθώωση του για τη μήνυση της συζύγου Στουρνάρα, και πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Καλή τύχη κύριε Σαμαρά”

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ο Κώστας Βαξεβάνης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια σατιρική εικόνα για τον Αντώνη Σαμαρά την οποία του είχε στείλει ένας χρήστης του Twitter.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε μήνυση ζητώντας να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου.

«Μετά την κυκλοφορία του Documento της Κυριακής που αποκάλυπτε πως στο σκάνδαλο της Novartis, υπάρχουν τρεις νεκροί και η υπόθεση αρχίζει να θυμίζει NOOR 1, αναγνώστης μου έστειλε φωτογραφία στην οποία εμφανίζει το Σαμαρά να λέει «όποιος ανοίγει το στοματάκι του θα έχει την τύχη του Μαυρίκου. Το αισθάνομαι». Η φωτογραφία είναι από το βίντεο της προεκλογικής συνέντευξης του Σαμαρά όπου είχε πει το γνωστό «ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει το αισθάνομαι», έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης, σχολιάζοντας τη μήνυση, συμπληρώνοντας:

«Τη φωτογραφία αυτή ανέβασα στο Twitter με τη λεζάντα «Λες;»»

koutipandoras.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί